MythBusters revine la TV sub forma unui reality show

0
352

După ce timp de 7 sezoane și 13 ani a făcut furori în rândul celor interesați de paranormal, în special de partea privind deconspirarea „paranormalului”, documentarul științific „Vânătorii de mituri” (MythBusters) și-a încetat aparent activitatea luna trecută. Acum știm că programul TV Science Channel va readuce pe ecrane show-ul, însă sub o nouă denumire și într-un nou format: „Search for the Next MythBusters”, un reality show.

E cât se poate de justificat că celebrul MythBusters va reveni la TV, ținând cont de succesul său uriaș cel puțin din primii 10 ani de existență: dintre cele 833 de mituri testate, 194 au fost confirmate, 178 au fost declarate “plauzibile” și 461 au fost distruse.

„Search for the Next MythBusters” se va dedica în primul rând găsirii de noi gazde dispuse să se confrunte cu situații limită, așadar e posibil să nu-i mai putem revedea pe Adam Savage și Jamie Hyneman ca protagoniști. Potrivit celor de la Science Channel, candidatul ideal este acela care nu are nimic împotrivă dacă este confruntat puțin cu situații jenante și care pune multe întrebări pe care le poate supune la test prin cunoștințele și capacitățile sale.

Marc Etkind, managerul general al postului Science Channel ne confirmă și el interesul uriaș pentru ca MythBusters să revină la TV, motivând că a fost un show mult prea iubit de către public ca să poată fi abandonat. El a mai adăugat că viitorul format al show-ului este încă indecis complet, așa că teoretic orice se poate întâmpla.

Bineînțeles că declarația managerului general pentru Science Channel nu poate fi trecută cu vederea, iar fanii MythBusters cu siguranță că sunt deja foarte încântați de vestea revenirii show-ului. Deja s-a demarat o campanie de a delega cascadori dispuși să apară în viitorul reality show și nu puțini sunt curajoșii dispuși să se înscrie.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.