Nike va lansa adidașii care nu au nevoie de șireturi, ei adaptându-se mărimii piciorului

0
386

În mod indubitabil că unul din cele mai dificile sarcini pe care le ai atunci când ești copil e să te închei la șireturi. Oricât de necesară ar fi această activitate, trebuie să recunoaștem că ar fi mai confortabil să nu existe deloc. S-ar părea că la aceste aspecte s-au gândit cei de la Nike, care vin cu o soluție: ea se numește The Nike HyperAdapt 1.0.

După cum îi sugerează și numele, The Nike HyperAdapt 1.0 este perechea de adidași care își adaptează mărimea după piciorul utilizatorului, neavând nevoie de clasicele șireturi.

Tiffany Beers din cadrul celebrei companii americane Nike ne explică pe scurt cum funcționează noile creații, declarând că atunci când se introduce piciorul în adidas, călcâiul va lovi un senzor care va face ca încălțămintea să se strângă automat suficient cât să fie confortabilă pentru individ. Dacă rezultatul obținut nu este cel dorit, presiunea se poate modifica prin intermediul unui buton ce se află într-una din părțile laterale ale adidasului.

Așadar dacă ai crezut inițial că adidașii Nike HyperAdapt 1.0 sunt destinați doar persoanelor mult prea comode sau care pur și simplu nu știu să se încheie la șireturi, te-ai înșelat. Dacă vei purta acest tip de adidași nu vei mai avea nici grija de a căuta mărimea potrivită de pantof pentru numărul tău de la picior.

Viitorii adidași creați de Nike vor necesita încărcare electrică a bateriilor, la fel cum se încarcă un smartphone sau un laptop. O singură încărcare asigură o utilizare a produsului pentru 2 săptămâni, așadar nu văd de ce ar fi mare deranj pentru posesor.

Nike HyperAdapt 1.0 vor ajunge pe piață undeva în a doua jumătate a acestui an sub forma a 3 modele diferite de culori, fără a se cunoaște informații privind prețul lor. Știm sigur însă că vor fi numai buni de a-ți băga picioarele în ei, la propriu vorbind.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=z7Cyv3cvIxY

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.