Samsung în parteneriat cu de GRISOGONO pentru crearea unui smartwatch de lux

0
352

Ce fel de gadget poți obține dacă îmbini tehnologia și eficiența dezvoltatorilor de la Samsung împreună cu luxul, eleganța și precizia tipic elvețiană care caracterizează foarte bine compania de GRISOGONO? Răspunsul e un smartwatch de lux, după cum cele două mari companii au plănuit să construiască împreună.

de GRISOGONO are o bogată experiență în realizarea ceasurilor de lux, fiind o companie elvețiană care se ocupă cu așa ceva de peste 20 de ani, în timp ce Samsung a intrat de ceva vreme în rândul companiilor producătoare de ceasuri inteligente, așa că avem toate șansele să credem că ceasul din imagine va impresiona plăcut multă lume:

Noul smartwatch se numește Samsung Gear S2 by de GRISOGONO și este o creație în care tehnologia inovatoare Samsung e completată de materiale precum aur și pietre prețioase. Fawaz Gruosi, fondator și Creative Director al companiei de GRISOGONO, a motivat parteneriatul cu celebra firmă din Coreea de Sud prin a declara că producătorul elvețian s-a asociat mereu cu produse care au personalitate și că respectiva colaborare a reprezentat o experiență foarte interesantă pentru ambele părți, Samsung venind cu cea mai avansată și intuitivă tehnologie în timp ce de GRISOGONO a adus designul elegant și expertiza de manufactură.

Samsung Gear S2 by de GRISOGONO are parte de designul tipic ceasurilor de mână tradiționale dar cu elemente pe care firma elvețiană obișnuiește să le implementeze asupra creațiilor sale, smartwatch-ul fiind prevăzut cu inserții de aur roz și peste 100 de diamante negre și albe, dar având și o brațară galuchat ce păstrează semnătura de GRISOGONO.

Cât despre aspectele „smart”, ceasul deține destule funcții utile precum afișarea locației și a datei, conexiuni Wi-Fi și Bluetooth, accelerometru, monitorizare puls, barometru, calendar cu memento-uri și are suficientă memorie pentru a stoca muzică și a funcționa ca un mp3 player. Are o memorie internă de 4 GB și una RAM de 512 MB.

Samsung Gear S2 by de GRISOGONO a fost prezentat în cadrul Baselworld 2016 și este disponibil într-o ediție limitată, fiind rezultatul acelui tip de parteneriat despre care sperăm să mai auzim în viitor.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.