Un angajat Tesla dezvăluie o posibilă imagine cu viitorul automobil Model 3

0
518

Se pare că a fi angajat al celebrei companii Tesla Motors nu trebuie să fie neapărat un fapt atât de îmbucurător cum probabil că pare din exterior, cum o dovedește un caz recent. Orice job are plusurile și minusurile sale iar de multe ori fișa postului și contractul nu sunt compatibile cu ce se întâmplă în realitate cu angajatul, chiar și când vorbim de mari companii.

Site-ul Jalopnik dedicat automobilelor a primit recent un email din partea unei persoane anonime care a demonstrat că este angajat al companiei Tesla Motors și a prezentat o posibilă randare a unei mașini Tesla:

Individul s-a plâns în același mail de managementul companiei sale și de faptul că șefii își tratează angajații foarte neadecvat, spunând de asemenea că imaginea trimisă a fost găsită pe desktop-ul șefului său și obținută în mod foarte riscant. Deși angajatul susține că automobilul din imagine este tocmai cel intitulat Model 3 pe care Tesla Motors vrea să-l lanseze la sfârșitul acestei luni, nedumerirea este elementul principal în această situație, ținând cont că compania din Sillicon Valley neagă vehement că automobilul din imagine ar face parte din planurile lor.

Personal tind să cred că imaginea trimisă de persoana care a preferat să rămână sub anonimat este doar o randare. Acel design nu arată ca unul demn de un automobil creat de Tesla Motors și pare o modificare simplă făcută în Photoshop pentru Model X.

Desigur că poate vi se pare absurd totuși ca un angajat Tesla Motors să fie atât de supărat pe compania în care lucrează încât să randeze un automobil de-al ei. Un caz recent mă face însă să cred cu tărie că nu ar fi absurd un astfel de comportament: Stewart Alsop a dorit să cumpere automobilul Model X SUV și deși dispunea de cei 132000$ necesari, și-a văzut comanda refuzată de însuși Elon Musk. Motivul a fost că Alsop a criticat în câteva rânduri și în public managementul celor de la Tesla Motors. Ori dacă nu respecți dreptul la liberă exprimare, de ce ți-ai respecta proprii angajați?

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.