Video și imagini oficiale pentru Tesla Model 3

0
368

Tesla a dezvăluit joi seară cum va arăta cel mai nou automobil electric al său, denumit simplu Model 3, dispus deocamdată sub forma a 3 modele diferite de culori și urmează a fi lansat pe piață în anul 2018.

Deși scriam într-un articol anterior ce poate fi citit dând click aici despre o posibilă imagine cu Model 3 trimisă de un angajat Tesla, bănuielile mele cum că totul e doar o modificare banală făcută prin intermediul Photoshop-ului s-au confirmat. Viitorul automobil are parte de un design foarte modern ce pare a fi un nou pas în inovație pentru Tesla Motors.

Cel puțin pentru interior Model 3 are parte de un design diferit în comparație cu Model X, bordul fiind dotat cu o tabletă destul de mare prin care șoferul își va putea controla funcțiile automobilului. O singură încărcare garantează o călătorie de 346 km iar cât despre viteză, fondatorul Elon Musk s-a mulțumit doar prin a spune că Tesla nu fabrică mașini lente. Iar la prețul de minim 35000$ cât ne asigură Musk că va costa Model 3, nu putem decât să ne așteptăm că mașina nu ne poate dezamăgi nici la capitolul vitezei.

https://www.youtube.com/watch?v=K1nUapJ-GW0

Cel puțin 5 oameni simultan se pot bucura de o călătorie cu viitorul automobil creat de Tesla, care mai este dotat și cu un acoperiș transparent în caz că cei aflați în interior sunt mai claustrofobi din fire.

Chiar dacă mai avem destul de mult de așteptat până să o putem vedea gonind pe stradă, trebuie spus că Tesla Model 3 va fi livrată întâi clienților de pe Coasta de Vest a Statelor Unite ale Americii. Până atunci nu ne rămâne decât să așteptăm și să ne „clătim ochii” cu galeria foto pentru superbul automobil:

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.